dimarts, 29 de juny del 2010

         
   
La LLIBRERIA té el plaer de convidar-us a la presentació del conte EL GALL CANTAIRE que tindrà lloc el proper      

DISSABTE 3 DE JULIOL A LES 12:00H

Comptarem amb la preséncia de l'autora Àfrica Guzmán, que ens farà una lectura i de la il·lustradora Laia Aubaó, que exposarà una petita mostra del material gràfic del conte.

                               més informació


  US ANIMEM A QUE VINGUEU ACOMPANYATS DELS MÉS PETITS DE CASA!!!

Àfrica Guzmán.- Llicenciada en Filosofia. Formació fotogràfica a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, a l’IDEP i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, on ha realitzat un programa de doctorat sobre Teoria Fotogràfica.

Ha estat responsable durant tres anys de l’Àrea de Reflexió de l’Escola de Fotografia de la Universitat Politècnica de Catalunya i professora de diverses assignatures d’aquesta àrea.

Entre d’altres exposicions, ha participat en una col.lectiva aks Rencontres Internationales de la Photographie d’Arles (1992), una exposició a la bienal Fotofeis (Scotish Festival of Photographie, Glasgow 1993) i una col.lectiva itinerant organitzada pel Scotish Arts Council (1993). Ha participat també en la Primavera Fotogràfica de Catalunya (1996, 1998) amb dues exposicions individuals.Té fotografies a la col.lecció de la Bibliothèque Nationale de França i a la col.lecció Géneros i Tendencias en los Albores del s. XXI de l’Ajuntament d’Alcobendas (Madrid).


"Laia Aubaó Ponsico. Nascuda a Reus el 1984, ja de ben petita va mostrar interès en guixar mobles i parets, per, més endavant, deixar aquest costum i, adoptar suports més comuns com el paper i els llenços (per alegria de la seva mare) tot i que més endavant acabarà decantant-se per la tauleta gràfica i les 3D.
Des de ben aviat participa i pren part en tallers de dibuix, arts plàstiques i còmic.

Cursa Batxillerat Artístic a l’IES Gabriel Ferrater de Reus. El 2006 es llicencia en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, havent cursat l’especialitat de dibuix. Posteriorment, treballa com a il·lustradora i dissenyadora gràfica en l’àmbit de la publicitat i la difusió cultural, a més de donar classes de dibuix i arts plàstiques per a infants.

Interessada en el camp dels videojocs, especialment en la vessant artística i gràfica, el lectiu 2007/2008 cursa un Màster especialitzat en Creació de Videojocs a la Universitat Pompeu Fabra; el projecte final del màster, realitzat en grup, esdevé finalista als premis en creació amateur de videojocs de l’edició d’ArtFutura 2008.

Des de mitjans del 2008 fins a l’actualitat, treballa a Barcelona, en una empresa dedicada a la creació i desenvolupament de videojocs."

dilluns, 21 de juny del 2010



El xal, per tercera setmana consecutiva, als Més venuts de La Vanguardia (16/06/2010)

dimecres, 16 de juny del 2010






Fotos de la presentación del libro de mandalas
GOTAS DE LUZ
de
Marisabela Erminy



dimecres, 2 de juny del 2010

EL PRÓXIMO JUEVES 10 DE JUNIO A LAS 20:00 PRESENTACIÓN DEL LIBRO DE MARISABELA ERMINY

GOTAS DE LUZ


Contaremos con las palabras de Isabela  Méndez que nos  presentará a la autora




Marisabela Erminy Rivas es una artista plástica venezolana de amplia trayectoria internacional. Es socióloga, consteladora familiar y risoterapeuta. Desde el año 2000, su investigación con el Mandala la ha conducido a participar con su obra en importantes exposiciones. A su vez ha elaborado un taller de crecimiento personal titulado “ Taller Vivencial de Mandala” el cual imparte con éxito en Venezuela y varias ciudades de España.



Fruto de su trabajo y creatividad surgen estas 52 imágenes para colorear las cuales ha llamado GOTAS DE LUZ. Nos ofrece así, para cada una de las 52 semanas delaño, un mandala asociado a una cualidad a desarrollar y nos invita a participar de una maravillosa aventura creativa.




Y  TAMBIÉN TE OFRECEMOS :




TALLER VIVENCIAL DE MANDALA





Diseño y guía: Marisabela Erminy



Todo lo que realizamos en la vida lo hacemos girando alrededor de un centro. El Mandala nos ayuda a focalizar ese centro donde todo es perfecto, donde entramos en contacto con nuestra esencia y logramos una experiencia de paz y plenitud..



Inscripción: Cada sesión de 2,30 horas: 22 euros por persona . 2 sesiones 40 euros



TE INVITAMOS A FORMAR PARTE DE ESTA MARAVILLOSA EXPERIENCIA!



Sábado 12 o Domingo 13 de junio de 10:00 a 15:00 hs



Llibreria Les Punxes, c/ Rosselló, 260

Telf.- 93 457 74 74 – E-mail: punxes@gmail.com